Hehe evo nude mi ljudi 7900GS.
Samo ne znam da li da uzmem. Ja sam svoju platio 649.00KM i dobio garanciju 360dana (ni jednu cijelu godinu), dok leadtek daje na svoje kartice cini mi se 2 godine. To znaci da njihova firma garantuje za taj proizvod a ne proizvodjac.
Juce su me nazvali i ona r(j)adni koja me nazvala kaze fino da ne mogu nabaviti drugu idtu takvu jer se ne proizvode vise,..... te da mogu birati u tom iznosu koji sam platio neku drugu. Ja odma ko iz topa kazem X1900XT koju imaju na lageru, na to ona kaze vidim da joj je cijena 649.00KM moze, samo cemo morati sacekati da direktor dodje i potpise papirologiju i sve gotovo. Ja sav srecan odem u skolu i kada sam se vratio oni mene ponovo zovu.
Opet me zove ista ona jadnica i akze da je direktor dosao i rekao da mogu uzeti karicu koja je kostali 649.00KM prije godinu dana (kada sam ja kupio svoju) na sta ja ostanem u cujenju. Kaze ona meni ova koju si ti trazio (X1900XT) je tada kostala preko 1000KM

sto mi je nekako nekako previse, ali ajde. Zena mi potom objasni kako je direktor rekao da mogu dobiti 7900GS (koja sada kod njih kosta 430KM, a svuda drugo 390 max) zato sto je ona prije godinu dana kostala 649.00KM

(iako se ta graficka pocela proizvoditi tek u 9. mjesecu 2006. a ja sam svoju kupio u 2. mjesecu 2006.).
Pitam ja nju tza povrat nova keze ne moze. Ja nju pitam zasto. Kaze ona zato sto si donio karticu na reklamaciju SAMO SEDAM DANA PRIJE ISTEKA GARANCIJE.
Sad ne znam da li da uzmem ovo sto mi nude ili da se ganjam sa njima za onih 220KM jer smatram da oni garantuju za karticu (jer su mi dali 360dana garancije sto nije ni blizu onome sto proizvodjac daje).
Izvinjavam se na ovolikom postu, ali moram se posavjetovati sa vama da vidim sta da radim. Sto se tice cekanja cekam vec 26 dana tako da mi nije bitno hocu li cekati jos toliko, jer su me toliko iznervirali da bi ih sada najradije sve redom nabio na kolac.