View Single Post
Staro 18.11.2003., 00:28   #15
msvrtan
..

Datum registracije: Oct 2001
Citiraj:
Originally posted by cyberphere
A daj malo pogledaj ovaj forum i news-e. Naslovi problem AMD ovaj, problem AMD onaj. Sami problemi. Ajd ima i budala koji krive procesor zbog nekih banalnih stvari npr. problem ta i ta igrica i AMD itd.
AMD je jeftiniji i kada neznalica ili sveznalica ode i kupi u ducanu kupi najjeftinije..od ploce,memorije i sl..a kako je AMD popularan ybog jeftinoce mnogi uzmu jeftine komponente...i kad naprave kurslus naravno da je AMD kriv i sl...meni je ovo treci AMD (duron800(abit kt7),palomino1600(abit kx7),tbredB 2100(epox 8rda+)) i jedino mi je kx7 radila probleme..ali ne ona nego VIA...drugi komp doma mi je gigabyteova prastara ploca s duronom 800..amd 751 ili 761 chipset..ploca i proc su placeni 800 kn prije 3godine..ynaci najjeftinije od najjeftinijeg i to cudo nisam jos uspio srusiti...koliko god se trudio nije mi uspjelo u 3 godine i nes malo...da sad prodajem trayio bih opet 800kn jer to fakat vrijedi...3 godine testiranja da je sistem rock-solid..pa ko to jos radi

na poslu sam imao intel 700 (p3)..komp je rikavao dok radim na njemu..pitajte Kovu..mislim da on nije imao problema dok ja jesam..

a po tome tvome bih ja isto trebao pizditi sto gigabyte s intel chipsetom i celeron 1.7 GHZ rikavao u toj istoj firmi..totalno rikavao..oces da ti i kazem zasto? jer je neko puknuo 128mb rama i win xp...i po tvome zakljucku ja bih mogao zapravo izvesti da je intel smece jer prakticki sam s njim samo probleme imao..

imao sam na prijasnjim radnim mjestim svakakvih stvari i sve su super radile..stoga povlacenje paralele izmedju luzera koji postaju kak im pola toga ne radi i toga da je AMD smece samo pokazuje odredenu dozu neznanja..znam ja da su tebi 3 amd crkla ali isto tkao je i urecniku BUG-a jedan crkao pa ga je ovaj popljuvao na dve stranice..oces reminder?

subjektivnost nemoze povlaciti ovako kategoricko pljuvanje necega
msvrtan je offline   Reply With Quote