View Single Post
Staro 28.02.2007., 21:01   #7
Zvijerko
Pečurka

Zvijerko's Avatar

Datum registracije: Oct 2003
Prvih 10 mjeseci sve bilo super (od početka pružanja usluge do 9. mjeseca prošle godine), a onda sve nizbrdo krenilo. Od onda sam našao ajme korisnika koji imaju problema kod njih. Stvar je u kojekakvom dvostrukom naplaćivanju, naplaćivanju poziva koji nisu nikad ni ostvareni, kranje minuta i nadalje. Ali ono što je najgore, u 4 mjeseca koliko sam se navlačio s njima (iako to još uvijek traje, ali ja jedva čekam sud) nisu se pomakli ni milimetar i stalno su tvrdili da su svi pozivi dobro naplaćeni, čak i nakon prijave inspektoratu. Ali onda obrat, prije tjedan dana ko grom iz vedra neba dobijem da su oni ipak našli nešt što je pogrešno naplaćeno (iako su mi 4 mjeseca tvrdili da je sve ok, čak i službeno su mi poslali kao odgovor na prijavu inspektoratu da je sve ok). Uglavnom, stari ima taj problem da mu novci s prepaida jednostavno nestanu neviđenom brzinom, što mi je jasno kad vidim svoj račun.

Zato bih samo preporučio, pažnja i dobro pratite šta vam naplaćuju i obavezno bez potpisivanja ugovora na 18 mjeseci, bolje odite iskeširajte za mobitel
Gainward Phantom GTX760
250 GB Samsung Evo Basic SSD
XFX XTR 650W
Silencio 650
Zvijerko je offline   Reply With Quote