Ovakoc... Moja iskustva.
Prebacio sam se s T-Coma na Tele2 u 11 mjesecu 2006. dok je bila akcija da se dobije 150kn(ili 100kn) na račun uz potpuno besplatni prijelaz i zadržavanje potpunog broja si predbrojem(dakle meni je ostalo 098). Sve obavio za pet minuta u poslovnici i u roku tjedan dana šibanje na Tele2 je počelo.
Sve radi super, pokrivenost odlučina, zvuk odličan, sad kad već imaju i svoje antene. Roaming prepredobar, pogotovo cijene gdje si poruke i po prek 2kn jeftinije(!!!), isprobano u Francuskoj. Netreba se ništa posebno slat niti zvati da bi se aktivirao roaming.
Osobno sam na Vrućoj tarfi, po meni najbolja, pozivi 0.99kn prema svim mrežama, poruke 0.29kn. Kaj se tiče poruka, imaš osjećaj kao da nikad nećeš potrošit bon, jer su male male cifre. Usporedbe radi 344SMS-a na Tele2, 232 SMS-a s T-Coma s bonom od 100kn(uzeo sam za T-Com 0.43kn za jednu poruku). Obračunavaju 15s, i možeš zvat čak i ako imaš samo 0.50kn na računu
Jedino kaj im malo zamjeram je to što nemaju nikakav brži protokol za podatke, pa čak ni GPRS, tako da nema MMS i sličnih điđa(WAP). To im ne zamjeram previše, tj. uopće, a ionako su rekli da će se to tokom ove godine srediti.
Ocjena 4.5/5.
EDIT: Još jedna SUPER stvar je to što se ne šalju one gluuuuupe pozdravne poruke kad ulazite iz države u države!