28.02.2007., 20:18
|
|
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Autor Darth Vader
Eto ekipa moram u 3. mjesecu na vađenje 2 umnjaka i jednog zuba. idem u bolnicu na 4 dana, pod opću anesteziju, da mi to izvade. Nisam htjeo ići svaki posebno jer tko zna kad bi se opet natjerao na drugi pa na treći.
Ubiti me zanima onaj dio poslije operacije, bolovi, što vam je pomoglo, ono vaša iskustva. Ne bojim se takvih stvari ali sam brbljav pa će me to dosta smetati  , a i želim što prije van iz bolnice i povratak u normalu...

|
U hebote....
Moje iskustvo: jedan umnjak mi je rastao pod 45 stupnjeva i pritiskao ostale zube. Bolilo me. Zubarica me poslala na oralnu kirurgiju na vađenje. Obavio sam to pod lokalnom anestezijom. Najgore od svega je bilo to što sam vidio alat kojeg koristi kirurg, to su ti brusilica, klješta i pajser. prvo ti razreže zubno meso i onda brusi kost da može zavuć pajser ispod korijena i onda u kombinaciji sa klještima ga vadi van. 4-5 dana nakon toga sam jeo samo pudinge i juhicu. Nikakvo kretanje čeljusti nije dolazilo u obzir.
Iskustvo prijatelja: opća anstezija i nekoliko dana boravka u bolnici, čovjek izvadio sva četiri umnjaka odjednom. Nekoliko dana je jeo samo na slamčicu.
Ali neboj se, ti nećeš vidjeti alat i ništa nećeš osjetiti.

|
|
|