View Single Post
Staro 28.02.2007., 16:24   #6
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
koja mrtva opća anestezija? dođem ja kod svog zubara, liječio neki zub, veli on, pustit ćemo ga još koji dan al kad si već tu daj da ti izvadimo taj umnjak. ja krenuo ono joooj, pa neznam baš, ovo ono. veli on daj ne seri (doslovce, na ti smo si, mlad tip), ajmo to riješit. gleda on rendgen i još mi veli da valjda neće bit problema pošto jedan od korijena ne raste ravno nego se savio u kukicu. spiči on meni injekciju dvije, skinuo mi naočale (a žešće sam čorav bez njih) kao zbog krvi i krenuo on neš čačkat po vilici. u jednom trenutku ode on neš do pipe i tam neš pere a ja si kontam daj više počni to čupat, popizdiću više. kad lik se vraća i nosi umnjak. oprao ga u umivaoniku i pokazuje mi ga. ja hebeno uopće nisam skužio kad je on njega iščupao. i nikakvih bolova ja nisam imao, malo ispiranja i to je to. jedino onaj blesavi osjećaj rupe u čeljusti.
ali, imam još dva umnjaka s lijeve strane iščupat al to moram ić u novu bolnicu na kirurgiju pošto (naravno, tak to kod mene ide) gadovi rastu skoro vodoravno i guraju u sedmice. al naravno da ću ić na lokalnu, nema teorije da dam da me uspavaju. i citiraću Jelca; samo pice idu pod opću anesteziju, pravi mu-ži idu pod lokalnu.

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F