View Single Post
Staro 28.02.2007., 11:56   #12
yeti
Premium

Datum registracije: Oct 2006
Znam da postoji "periferija i ostalo", al monitor je za ovu konfu pa cu, eto, ovdje postavit pitanje...
Dakle, sad njega kopka i novi monitor, iako je po prvotnom planu to trebalo cekat neku blizu ili dalju buducnost. Stvar je u tome sto sam ga s ovom konfom navuko na vecu cifru nego sto je mislio dat pa bi bilo dobro rijesit situaciju s monitorom sto ekonomicnije, a opet kvalitetno
Naime, trenutno ima neki vjerojatno no-name monitor koji je dobio s bivsim kompom sto ga je uzeo polovno. Nisam ga vidio i ne znam nikakve detalje o njemu, al sad je zagrizo za neki polovni lcd sto mu se nudi.
Po meni bi bilo pametnije skupljat pare pa kupit neki pristojan lcd, nego uzimat polovni samo zato sto je lcd. S druge strane, ak je taj sadasnji neki totalni shit, onda bi mi bilo zao da mu mjesecima kvari dojam nove konfe.

Za koju cifru se moze dobit neki pristojan novi monitor? Po onom sto sam vidio pod "periferijom" sam zakljucio za oko 1500-1600 kn, al ako se moze i za manje savjeti su dobrodosli. On bi komp uglavnom koristio za gledanje filmova, ali tu i tamo i za igranje.

Hvala

Zadnje izmijenjeno od: yeti. 01.03.2007. u 11:01.
yeti je offline   Reply With Quote