View Single Post
Staro 28.02.2007., 10:44   #4
SilentException
Premium
Moj komp

SilentException's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Citiraj:
Autor gunther Pregled postova
Da ne otvaram novu temu...
Prije kada sam koristio DC++ na Hub listama pisalo mi je koliko u odredjenome hubu ima sheranoga.... Sada mi kod svakoga huba pise 0 sheranog. Ja se naravno mogu spojiti na hub i skidat ali je malo nezgodno jer neznam na koje se uopce isplati spajat.
Sada neznam jer sam ja nesto zaboravio ukljuciti ili je takva lista gdje taj podatak ne pise?
to je ovisno samo o hub listi...

Citiraj:
Autor mante Pregled postova
----Radi mi samo u Passive mode a htio bih da mi radi u Active mode.U polju Active sam upisao svoj trenutni IP ali neznam šta da upišem u Port.
Inače koristim router "Siemens Gigaset SE 555 WLAN dsl" i Windows firewall

----U favorites sam umetnuo jedan hub kojega sam pronašao (croatia.zapto.org:10000) i spaja mi se na njega bez problema ali kad hoću da mi izlista sve hubove, kliknem na gumb PUBLIC HUBS vidim da pokušava download liste (sa adrese ttp://dreamland.gotdns.org/PublicHubList.config.bz2) ali ništa, nakon 10-tak sec. piše "Download failed-connection timeout".

----Kada otvorim properties prozor od nekog huba vidim dole (pod Identification) da ima prazna polja pod: Nick -Password -Description. Šta dobivam sa time ako upišem svoj nick i pasword ili šta gubim ako ne upišem ništa.
--ako ti modem radi u router modu moras otvoriti port za dc da bi radio active.. isto valjda i na windows firewallu, neznam tocno, ne koristim to smece

--imas puno drugih lista za download... google it

--ako su polja prazna, uzima se nick i description iz glavnih postavka programa. nis ne gubis, koristi jedino ako imas username/password za hub ili ako hub zahtijeva specifican prefix ili suffix na nicku ([XXX]nick ili nickXXX)
SilentException je offline   Reply With Quote