View Single Post
Staro 17.11.2003., 09:33   #12
RAK
Feldwebel
Moj komp

RAK's Avatar

Datum registracije: Feb 2002
Da i ja kažem koju pametnu.

Sve je to isti drek. Uzeo Intela ili AMD-a. Kada ih uzmeš traju i traju. Nisam skurio niti jedan a prošlo ih je kroz moje kompove 2 lopate od svakih.

Ništa se oni ne griju. Malo je AMD topliji ali se to riješi coolerom i sve je još uvijek jeftinije od Intela.

Intelove performanse su vezane uz brojke i Hyper dreking tehnologiju. Nemojmo zaboraviti niti Quadropumping-cijene. Kod notebooka postoji onaj perfektni SpeedDrek za ubijanje volje za radom.

AMD je dugo imao problema sa chipsetom (do NF2) i to je bio razlog mijenjanja mog siga. Te nije kompatibilan sa ovim te sa onim. Onda kupiš ThermalTake pa su ti svi krivi zašto nešto ne radi a on onako impresivan nikada.

AMD je svakako nešto topliji (nijansa) i puno brži. Intel je nalo tiši zbog odličnog coolera koji dobiješ uz njega. AMD sada ima super chipset, Intel je opet napravio korak ispred (i875).

Bilo kako bilo, oba su proizvođača najavili da će cijene biti podjednake i da se više neće ganjati sa MHz nego performansama i da više neće biti jeftinih i dobrih proceva. Bilo pa prošlo. Barton iznad 2500+ je skup. ŠMRC
Elegantan kao leopard

Nisam to ja, to je moj komp.
RAK je offline   Reply With Quote