View Single Post
Staro 27.02.2007., 17:36   #265
morph
*

morph's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
Citiraj:
Autor toni101 Pregled postova
Crn, možeš li molim te napisati step-by-step upute (sa linkovima na potrebne komponente) kako napraviti foobar s početka teme ili foobar koji danas imaš. Ovaj s početka teme mi se jako sviđa pa pretpostavljam da foobar koji danas imaš može biti samo bolji . Jedina stvar koju bi promijenio su buttons.
Sljedio sam tvoje upute ali foobar koji sam dobio dosta se razlikuje od tvog. Znači htio bi dobiti potpuno isti dizajn i funkcionalnost. Da navedem samo nekoliko problema na koje sam naišao: upitnici u nazivu albuma, nestanak stupca artist i title nakon što sam uveo azrael.fsc, brojni dizajnerski detalji potpuno drukčiji itd. Znam da izgled ovisi i o windows postavkama pa te molim da i to pojasniš.
Ovaj audio player mi se jako sviđa ali jednostavno nemam vremena za eksperimentiranje. Ako budeš našao vremana za ovaj vodič javi mi na pm koje bonove koristiš .
Hvala
Jesi pogledao u nastavku stranice dodatak za crnov vodic (5. post ispod zadnjeg crnovog)? Taj dio se detaljnije bavi izgledom f2000.
Ako imas pitanja probaj biti sto precizniji. Racunaj svakako da ces morati odvojiti neku kolicinu vremena na podesavanje programa.
morph je offline   Reply With Quote