View Single Post
Staro 27.02.2007., 10:47   #1
Neo-ST
Buying Bitcoin
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Smile konfa adaptirana za nVidiu 8800 GTX

Poštovanje,

Evo ispijajući kavu, buljeći u ekran i iščekujući otkaz na poslu u slijedeća 2 dana, odlučio sam se (možda) počastiti jednom kvalitetnom konfiguracijom sa nVidia 8800 GTX karticom, s obzirom da ću sada imati vremena napretek i gubiti ga uglavnom ispred kompjutera : goood : jer ionako drugih obaveza nemam
Štedio sam nešto, pa kažem eto da se počastim, počinje era besposličarenja i noći provedenih ispred ekrana i sa društvom igrajući u mreži do ranih sati : quake2 :

Zanima me, koja bi bila prava konfiguracija da nVidia 8800gtx može raditi punim potencijalom? Dolje vam je moja konfiguracija, pa mi recite šta bi vi mijenjali, a šta ostavili.

Konfa:
AMD Athlon 64 3500+
Zalman 7700-AlCu
RAM PC-3200 Apacer 2 x 1024mb Samsung/Infineon
Enermax 600W Coolergiant
Leadtek GF 7800 GTX TDH 256mb
MSI Neo4-FI nForce4
WD Raptor 74gb SATA + hladjenje
Seagate Barracuda 200gb SATA
NEC DVD-ROM i DVD-RAM
Sound Blaster Audigy 4
Modem 56k hardverski
Kuciste Thermaltake Swing BWS, pasivni vent. straga, aktivni sa dust-filterom sprijeda
Monitor LG L1980Q 19" F-engine + AutoPivot
Mis Logitech G5 laser
Tastatura Genius KB-16e Scroll
Floppy
--------------------------------

Malo sam mogli bi reći, ispao iz štosa, pa mi eto vi pomozite ako imate volje i višak vremena : stoopid

P.S. Baš sam čitao PC Ekspertov test ove grafičke kartice, pa mi nije jasno koji je to model koji su oni testirali? Jer vidim da ima više marki: Gainward, Gigabyte, Point of View, itd...
Pa ne znam ni koja od svih tih je najbolja :confused:

Hvala i živjeli : cheers2
Neo-ST je offline