Citiraj:
Autor atha
Jel to znaci slijedece...ja pogledam desno dolje da vidim mjenjac, na ekranu gledam u mjenjac ali i ja zurim u pod a ne u sliku?
Ili se okrecem na bok da vidim kako grmi, a ustvari gledam u ormar u sobi? : stoopid
Ono sto zelim reci je - koja je poanta toga da je stvarcica reaktivna na moje pomake glavom kada ja ne vidim sto se dogadja na ekranu jer lunjam pogledom po sobi. Ili sam krivo shvatio kako stvar funkcionira?
|
Možeš namještavati scale tako da ako glavu zarotiraš za 10 stupnjeva na monitoru zarotira za 40,50...uglavnom taj scale možeš podešavati.
Ali stvar je odlična jer eliminira onaj efekt kada se naprežemo da vidimo preko ruba ekrana. U avio simulacijama dodaje neverojatan realizam, pregled svih switcheva i onih koji su sakriveni iza kormila...npr pomakneš glavu gore ili na stranu, rotiraš glavu oko svake osi....pogotovo je korisno kod slijetanja aviona kada nemaš previše vremena da bi pomicao kameru.
U ArmA prema prezentacijama stvar je vrlo korisna kada treba gledati iza ugla, samo zarotiraš glavu oko Y osi.
TrackIR ne mjenja niti joystick, volan, miš ni tastaturu već je dodatak za svakog ozbiljnijeg gamera, pogotovo za one koje vole letiti u formacijama

.
Najbolje je da pogledaš prezentacije na YouTube-u ili na službenim strnicama.