I drugi put
BTW, danas spojio lap na vanjski monitor (20" Samsung iz siga), tipkovnicu i miša. WoW radi glatko na nativnoj rezoluciji (1400x1050) sa svim detaljima na maximum i svim efektima uključenim. I, taman kad sam se nekako ponadao da će kupovina ovog čuda ipak biti dobar posao, počele mi se dešavati čudne stvari - s vremena na vrijeme nestane mi slike na sekundu-dvije. Ne znam jel' se to možda pregrijava, ili što, ali desi se 2-3 puta u minuti, s tim da slika odmah dođe, i onda sve radi cca pol sata-sat. Napominjem da sam jučer par sati igrao bez vanjskog monitora i nikakvih problema nije bilo (također sa svim uključenim, ali je reza nešto manja - 1280x800).
Uh, nikako mi nije sjeo taj stroj, da me ubiješ. Da bar nisam poodlijepljivao naljepnice se njega, pokušao bih ga vratiti, ovako sam prilično uvjeren da ga ne bi primili nazad (naljepnice se kidaju kad se odljepljuju). Oće 'ko kupit dobar lap za 30% manju cijenu

?
Edit: Mihael, umro sam od smijeha kad sam ti otkrio sig - imaš isti monitor kao ja i isti lap - kao da gledam na svoj stol