Citiraj:
Autor SRV
Ma ne zanima me overclock, hvala, saznao sam ono sto me je zanimalo. Ipak je Rev. 2.
Ali da taj cooler ne valja??? Bas je nahvaljen, inace se ugradjuje na X1950Pro grafe. Moze li se nariktat u Ati tray tools-u na koliko da se vrti? Meni je glavno da je u idle-u tih, a koliko ce galamit u igrama mi ne igra neku ulogu.
@nino5, nisi ga probao nariktat u ati tray tool-su da se sporije vrti?
|
Grafa je na defaultu dosta tiha (za grafičku), kad se vent vrti na 41%.
No ja sam svoju za 2d spustio na 513:608 (sa ATT) i stavio vent na 27% (temp. mi je oko 56 - 57 max - a to je za gpu sasvim ok, frka je tek iznad 80C

) i onda je izuzetno tiha - ne čuje se od drugih komponenti (a sve su vrlo tihe; antec Solo i vent na 5V, hyper tx na 460rpm, seasonic 380).
Naravno kad krene 3d veselje, vent radi na min 70%, čuje se ko turbina, no to mi tada stvarno nije bitno, jer il deru zvučnici il imam slušalice
Inače u idlu nema nikakve razlike (u buci) između referentnog hladnjaka i ovih fancy šmensy;
http://www.hwupgrade.com/articles/vi...-zalman_4.html
Tek kad krene frka, onda se vidi neka razlika - no tada (barem meni) to stvarno nije bitno.
Zato sam i uzeo standardnu, vulgaris, karticu i mislim da nema apsolutno nikakve potrebe išta stavljati na nju.
p.s.
ATT su stvarno zakon!
lijepo su mi ljudi rekli