Ma nista... procitao sam one linkove i nije to sve ciribuciriba...
Naime, zuti slotovi iako su namjesteni da super rade u dual-chanelu kad imam dvije meme, nisu htjele raditi. Medjutim, onda sam probo testirati na narancastim, tek tako da probam, i gle cuda, radi. Jucer sam procitao da na DFI ploci ako imate TCCD chipove, obavezno treba staviti u narancaste!!! A moji testovi su svi bili u zutim slotovima... a sad vise ne mogu testirat, jer vise nemam proc.
Drugo. Koliko god glupo zvucalo, procitao sam da u nekim slucajevima memorija koja vam se cini bolja, nju treba staviti dalje od procesora ili jednostavnije, ako vam se sustav rusi, a ne bi smio, probajte jednostavno zamijeniti pozicije memoriji. To sam isto sinoc citao i vise to ne mogu probati, ali sigurno ima nesto u tome. Jer dobro znam da sam sasvim slucajno u jednom trenutku izvadio i zamijenio memorije i proradilo je na opcijama na kojima trenutak prije nije...
uglavnom, sad znam. Venice necu uzimat, znaci preostaje mi San Diego. Sreca da nisam kupio procesor jos. Vidim da mi se smijesi Info-Gama i tray SD... a nakon toga ce mi falit graficka, pa napajanje... a joj... necu ja jos to imat mogucnosti testirat 2-3 tjedna...