View Single Post
Staro 25.02.2007., 23:11   #165
Coby
Premium

Datum registracije: Jul 2002
Citiraj:
Autor tomifish2002 Pregled postova
703 gpu??? do yaya. očito vent na 99% radi odlično
Pa ne valjda nego sigurno...iskreno ja u to nisam vjerovao...jos uvijek nekako ne vjerujem da je temp. toliko mala. Iskreno ne mislim je uopce drzat na toliko, a bome ni nista vise od stocka,jednostavno nepotrebno, ali sam ipak htio vidjet do koliko ide...dosao sam do 700 pa sam rekao daj ajde jos mrvicu onda dosta i eto 703Mhz. Dali ide dalje, nemam pojma, valjda da, ali ne mislim isprobavat. Od artifakta niti "f" na 703/1960 i sve radi cudo...pa eto.
Mene zanima dali je netko sa ovog foruma probao vise? Cisto da znam granice...

Hladenje sam rijesio na dobar nacin, front 120mm vent na 1700o/min puse direktno na nju i posto imam mATX koji je kratak, vent joj je jako blizu i nikakvi diskovi izmedu. dok sam nakupljanje toplog zraka od ispod kartice rijesio sa dva 60mm venta koji gle cudo idu taman na jedan duguljasti otvor na bocnoj strani case-a koji se igrom slucaja nalazi taman iznad ona 4 proreza na kraju coolera graficke. Ta 4 proreza i uzrokuju nakupljanje topline pri dnu kucista. Eto tako da imam konstantan veliki protok zraka.
Procesor je izvan jednadzbe jer svjez zrak uvlaci iz plasticne tube na bocnoj stranici.