View Single Post
Staro 25.02.2007., 22:31   #12
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor tihomir Pregled postova
Pročitao sam komentare i sve to stoji, ali znamo kako radi interna tražilica na forumu, a google ne pomaže baš kad želimo pretragu ograničiti samo na Tržnica/Ponuda...
Interna tražilica radi, već mjesec-dva bez problema mislim
Mada se i meni čini da nekad neće, ipak nešta nađe ^^
Citiraj:
Autor tihomir Pregled postova
Što se tiče stickiranja, nek admin otvori temu s tim naslovom, postavi ju na najgornje mjesto u tržnici i nek bude editibilna za svakog s brojem postova većim od ~100 i mir...
Ovo sa stikiranjem bi se moglo napravit, ali ovo da mogu editirati svi sa preko 100 postova, mislim da nije moguće (u tehničkom smislu) : stoopid
Citiraj:
Autor Tihomir
Ako je netko novi na forumu, nek pm-a moderatora, pa oni mogu to stavit, ovako bi se smanjio posao moderatoru, a bilo bi uredno, pod uvjetom da se ljudi drže pravila... Npr. Slaganje abecednim redom, pisanje svih osnovnih podataka, recimo "Intel Pentium4 3.0Ghz 800FSB 1Mb" i to bi bilo odlično...
Stari moj (nadam se da nema ljutnje što se obraćam kao prijatelju / poznaniku ), pogledaj koje se sve pizdarije događaju na tržnici. I sam vidiš da mi nemremo biti non-stop na forumu. Za takvo što bi moderatorima dali još više posla.
Uostalom, pogledaj samo najosnovnija pravila Tržnice. Ekipa nemre nit ta tri-četiri pravila ispoštovati (normalni naslov, podatke sve potrebne etc.). A još da ih se tjera da upisuju dodatno u neki post - teško do nemoguće jer nisu svi konstantno na forumu, velika većina se pojavi samo kada treba nešta kupit / prodat i onda do sljedeće kupovine / prodaje ih nema.
Jednostavno, ideja ti je dobra, ali način na koji bi se to provodilo je nemoguće. Da ima neka skripta da upisuje nove postove u taj jedan, sa linkovima i svime, to bi bilo lakše.

Netko je dobro gore napisao, podrška i maleni trud korisnika foruma je sve što tražimo i onda bi bilo puno lakše snalaziti se na tržnici.
Evo, atha je napisao čak da je i cijenu dovoljno napisati u naslovu, a zamisli da još netko napiše u naslovu npr, "P: X1900CF Ed., 1900kn, gar. 16mj, samo ZG"
Imaš sve fino u naslovu
Ovi vrijedniji i/ili stariji članovi fino tako naprave i olakšaju svima posao traženja, ali neki baš i ne

Da je takav (ili barem upola takav) svaki topik, nitko sretniji od svih forumaša a ne samo mi moderi, jer uostalom, ne kupujemo samo mi

Eto, toliko od mene