View Single Post
Staro 25.02.2007., 14:08   #18
Codiac
bycod

Codiac's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor medo Pregled postova
Haha. Sorry, moram se smijati. Evo primjera nadobudnog razmišljanja.

Kada bi ti optički kabel stršao u dvorištu, onda bi ti uvođenje u kuću koštalo i više od tih 5,000kn (cijene su od 800-1,000€). Provlačenje optike do tvoje kuće bi koštalo bliže 5,000€ nego kuna...

Uostalom, prije 20-30 godina, ljudi su dobili telefon kada ga je dobila cijela ulica, a cijela ulica ga je dobila kada je bilo dovoljno zahtjeva, tj. kada bi se isplatilo kopati ili postavljati tel. stupove po ulici. Pitajte starce kako se dobijao telefon tada...

nadobudnog ? prije bi rekao realnog. evo a sta da je covjek spreman platiti 1000eura ? ili cak pola od ovoga sta treba 2500 eura ? jel bi se onda smijao ili bi rekao nesto tipa pa dubravu imamo u planu. kada? pa nezna se bas tocno.

vidis meni je nadasve smijesno sto ako se neka usluga nudi i ako ju netko oce i spreman je platiti zasto to nemoze dobiti ?

koliko ja znam vodatel je vani VELIKI igrac onda ili ste vi podruznica sama za sebe ili tu nesto smrdi.

prije 20 30 godina je bio komunizam stari mi je platio 4000maraka prikljucak na telefon u cem je poanta ? pa valjda smo dosli do te razine svijesti da postoji trzisno natjecanje da postoji ponuda i potraznja a ne razmisljanje kada ce u zagrebu milijun ljudi htjeti optiku postaviti cemo ju... imho takvo razmisljanje nevodi nikuda. i da ovo je samo moje vidjenje stvari nikakav napad da se razumijemo, tako da medo ostao ti nama ziv i zdrav i postavio nam svima optiku u narednih 2 god.

Intel-i5-760 / Cooler-Master-Hyper-212 / Gigabyte P55-USB3
GSkill -2x4gb / MSI R7 370 2GB / Audigy SE Xtreme
Samsung EVO850 250GB / Samsung HD204UI / WDC 1TB/Samsung SH203b
Seasonic-430w / Chieftec-LCX-2x120 / DELL U2412M
Logitech Illuminated Keyboard / Logitech-G9 / Steelpad 4D / Rumble-pad-2 / Logitech-Z4

.i.

Razer Blade 15
Codiac je offline   Reply With Quote