Citiraj:
Autor don
Da, bilo bi jako pametno da u naslovu piše sve, npr. P: Seasonic s12 430w 400kn (ima/nema garancije)
....i ne kužim naslove tipa hitno i sl.
|
Ma samo da napišeš
"P: Seasonic S12 430W" već to olakša potragu potencijalnom kupcu. Cijena i ovo ostalo (garancija etc.) može u postu pisat

Isto tako ako se prodaje više stvari, probat napisati što više toga u naslovu (
"P: Seasonic 430W, Venice 3000+, 2x512MB DDR500 etc."). Ono glavno napisati (po ćemu bi potencijalni kupac mogao dobiti naznaku o ćemu se priča u topiku).
Mislim, shvatite da je tržnica najprometnije mjesto na forumu. Dnevno ima 10-20 procjena i/ili prodaja, ako ne i više.
Meni ujutro, treba samo za pročitati (i odgovorit na neke teme) forum min. pola sata-sat. A to je samo ono kaj mene zanima da pročitam
Moderatoru na tržnici barem još toliko ode na čitanje svih postova tamo. Ode ti vrijeme, a bome i prometa
Ideja od Tihomira bi svakako pomogla na snalaženju, ali dovraga, kao i svugdje drugdje kad kupuješ nešta, moraš se i ti malo potrudit

.
A i uostalom, zašto bi ideju od Tihomira morao moderator / admin provoditi?

U dogovoru sa moderatorom, neka netko otvori topik koji će taj korisnik editirati po potrebi (a mod će ga sticky-irat), baš kako je to on zamislio. Povremeno cimne moderatora ako mu treba nešta i eto ti ga na.

Prvih par dana bi bilo ok, ali nakon tjedan-dva već bi to postalo problemom jer bi svakome to dopi*dilo
Tako se barem meni čini