Ja ti iskreno velim, mislim da nema šanse za takvo što. Ja osobno ne vidim neku korist od toga osim kaj će se netko ubijat dan i noć da bi sredio taj sticky. Jer, ovo je dupli posao.
Imate tražilicu, google tražilicu i ako je problem prošetat se zadnjih par stranica da se vidi kak se što prodavalo, a peh.
Moj prijedlog je da ekipa počne pisati smislene naslove (sa smislenijim podacima od "P: napajanje"), unutar threada sve potrebne informacije (cijena, garancija, stanje, kontakt) i onda ne bi bilo nepotrebnih pitanja nego bi otvarač threada trebao samo bumpove stiskat, jer sve ostalo bi bilo jasnije. Najjači su mi oni koji otvore thread i onda ne napišu garanciju, pa ih netko pita to, pa si bumpaju preko toga. Sljedeće kaj ih pita jel sve u redu sa njima, pa onda opet odgovori i tako si bumpa for free, pa onda koji je to točno model, pa odgovori i naravno, bumpa si opet for free...Mislim, kužite me

?
Naravno, kada je gotov sa svim pitanjima, onda stavi 2x bump
Što se tiče robe koja se nije prodala, ti možeš nakon 3-4 dana mislim bez imalo problema bumpat još jednom (ali ne svaki dan 2-3 bumpa pucat).