View Single Post
Staro 24.02.2007., 10:38   #62
LAcy
Pink Floyd fan
Moj komp

LAcy's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Da li si procitao cijelu temu? Imaš moj post o konfiguriranju par postova iznad. Koju verziju koristiš? Media portal ili u kombinaciji sa tv serverom (TVengineV3)?
Kad instaliras MP, u setup imaš dvije kartice, analognu i digitalnu. Zapravo se radi o hibridnoj koja može raditi samo u jednom modu. Meni nije DVB htio raditi ako ostavim analognu, bez nje radi sasvim normalno. U TVEngineV3 imaš opciju da te dvije kartice udružiš i napraviš jednu hibridnu da bi server znao da ne može snimati, streamati analogni i digitalni kanal u isto vrijeme. Probao sam tu opciju još prije i opet mi nije htio naći DVB programe, ali to je bila još vrlo rana beta a obzirom da se stalno razvija možda je ispravljeno.
TV server sam instalirao pod Vistom i doista mogu snimati i gledati sa tom karticom više DVB programa u isto vrijeme! Moraju samo biti na istom kanalu (odašiljaču/frekvenciji), što kod nas jesu. Puno brže prebacuje programe, ne mora MP biti dignut da bi nešto snimio, samo postaviš schedule i zatvoriš MP jer server je stalno aktivan. Mana je što se mora instalirati SQL, .Net Vista već ima. Da li si instalirao .Net pod WinXP?

Gigabyte Z170MX-Gaming 5 LGA1151
Core i7-6700K LGA1151 Skylake
Thermalright Le Grand Macho RT
Patriot Viper 4 Series DDR4 64GB (4 x 16GB) 3200MHz
RTX 2080 TI 11GB GDDR6
Samsung 850 EVO M.2 1TB SSD
Samsung 32" (2560x1440) CHG70 Gaming Monitor with Quantum Dot
MacBook M1 Pro
MacBook Air M2
Moto Edge

LAcy je offline   Reply With Quote