Da li si procitao cijelu temu? Imaš moj post o konfiguriranju par postova iznad. Koju verziju koristiš? Media portal ili u kombinaciji sa tv serverom (TVengineV3)?
Kad instaliras MP, u setup imaš dvije kartice, analognu i digitalnu. Zapravo se radi o hibridnoj koja može raditi samo u jednom modu. Meni nije DVB htio raditi ako ostavim analognu, bez nje radi sasvim normalno. U TVEngineV3 imaš opciju da te dvije kartice udružiš i napraviš jednu hibridnu da bi server znao da ne može snimati, streamati analogni i digitalni kanal u isto vrijeme. Probao sam tu opciju još prije i opet mi nije htio naći DVB programe, ali to je bila još vrlo rana beta a obzirom da se stalno razvija možda je ispravljeno.
TV server sam instalirao pod Vistom i doista mogu snimati i gledati sa tom karticom više DVB programa u isto vrijeme! Moraju samo biti na istom kanalu (odašiljaču/frekvenciji), što kod nas jesu. Puno brže prebacuje programe, ne mora MP biti dignut da bi nešto snimio, samo postaviš schedule i zatvoriš MP jer server je stalno aktivan. Mana je što se mora instalirati SQL, .Net Vista već ima. Da li si instalirao .Net pod WinXP?