Citiraj:
Autor Bart
Evo sad sam probao kopirati DVD 4,3 Gb, zaista ždere memoriju do 98%, ali je odradio posao i kopiranje je uspjelo mada kao što kažeš Vista gadno štuca, ali ništa nije zaglavilo niti se srušilo.
|
Hvala, znači nije samo kod mene

Upravo sam instalirao Roxio Easy Media Creator 9 i uredno pravi image bez da išta štuca, uzeo je nešto memorije ali ni blizu kao nero. Nero crni nero, nakon godina zajedno morat ću preći na nešto drugo, a ne želim. Jednostavno sam navikao na njega, mada je ovaj roxio po nekim stvarima bolji.
Vlasnici NF4 ploča, već neko vrijeme su dostupni driveri za vistu ali se ne instaliraju automatski za SATA, samo za mrežnu. Za zvučnu također još nema drivera. Da bi instalirali drivere za SATA, odete u safe mode, i ručno update driver, navedete ga na folder gdje se nalaze driveri (c:\NVIDIA\nForceWinVista\15.00\IDE\WinVista\sata_ide\) i onda će se instalirati. Nakon reboot-a u device manageru imate kao i na xp-u, opciju za SATA. Naravno nije sve ružičasto, naime kod restarta diskovi se isključe, pa se opet uključe. Dosta iritantno škljocanje.