View Single Post
Staro 23.02.2007., 17:04   #2
anita2
Premium

Datum registracije: Feb 2007
Puno hvala na savjetima. Baš ste super. Ako sam dobro shvatila, zamjerka Asusu ide na račun cijene za takvu konfiguraciju, a ne toliko na račun njegove kvalitete.
Neke od modela koje ste naveli sam i ja već razmatrala, pa su onda dečki s faksa rekli da su ULV procesori jako spori u usporedbi s Core Duo. Ima u tome istine???
Primijetila sam da niste spomenuli Toshibu Satellite Pro U. Postoji neki poseban razlog budući da je njena cijena relativno povoljna u kategoriji malih ekrana. Ja sam je stavila na led jer su nam na faksu na jednoj Toshibinoj seriji, tek kupljenoj, počeli pucati poklopci.
(I ne znam procijeniti hoće li mi u praksi smetati ako budem imala samo eksterni optički, ali to moram sama odlučiti.)
Danas je objavljeno da u HR dolazi Sonyeva C serija (znam, kućna, ali ženski lijepa). To je istina malo preko 2 kg, ali se dobiva 13,3". Treba odvagnuti da li se time više dobiva ili više gubi. Mislim da ću pričekati da je vidim uživo. Jel bi taj Sony inače bio OK? Za puno laganiji Sonyev SZ (pa u principu i za druge modele koje ste naveli) mi nije jasno od kuda su generirane cijene: je li to preračunato s interneta, ili uzeto iz dućana kod nas? Znam da se Sony SZ3 nedavno mogao kupiti na akciji za 16i nešto 000 kn, a bio je oko 20.

Pozdrav
anita2 je offline   Reply With Quote