ma keiku nisi me razumio...ja sam totalni laik sto se tice unixoida...imam lijepa iskustva rada na njima..ali na njima samo kao postavljenog weba gore...znaci nekakav ftp access te telnet/ssh...kratko sam gledao jednog linuxa i ok je bio..samo kako je brzo nestao otisao je i sav moj trud ulozen da nadjem netscape...
a za po doma nisam nikada imao vremena a niti volje stavljati...ne kazem da su unixoidi losiji ili bolji nego da su kompliciraniji za upotrebu...
po mome misljenju meni doma ne treba nista vise od windowsa...na web serveru preferiram linux samo zato sto takve strojeve cesce odrzavaju ljudi koji znaju (iako sam imao susret gdje je linux admin prekopirao bazu jednog servera na bazu drugoga..pa je dobio otkaz 3 minute nakon sto smo skuzili)
ja sam samo govorio o tome da nije istina da linuxi nemaju patcheva odnosno rupa...a i po onome koliko sam na kavama visio s zagrizenima cesto su kompajlirali,stavljali nove verzije i sl...svaka cast ali meni treba komp koji ja jednom stavim i radi..a ne instaliraj,patchiraj,kompajliraj i sl...evo ovaj moj je zadnje reinstaliranje dozivio kad me promise zezao prije 7-8 mjeseci...i od tada nikakvog posla na njemu.a drugi komp isto tako...njega sam postavio win2k prije godinu i nes...sve radi super (tada stavljao jer je presao s 800mb diska na 60gb disk )
tako stari moj da je meni i ovih 10 patcheva previse...