Citiraj:
Autor micro
sad imamo Vistu koja će trajati nekih 10 godina,:
|
http://www.bug.hr/vijesti/index.asp?id=77040
Citiraj:
Autor mat
amd ko amd htio pozornosti i izletio. zasto? cisto radi marketinga. normalno da je intel morao pratiti..
|
Ajde nemoj tu neke svoje intel fan clubske izjave stavljat molim te. Ovo je ipak PC Ekspert forum, pa budi eksperta, a ne neki subjektivni promatrac. AMD je zgazio intelovu cijelu PIV Netburst platformu i octi naucio lekciju posto je izdao tako dobar procesor.
Zasto ovo spominjem, zato jer prozivas to kao marketinski trik, a zanemarujes sve aplikacije koje su izasli u 64bita. Jedni linuxi na 64 bitnoj platformi doslovno lete. Ali ti za to neces cuti jer si striktno Intel-Microsoft fanclub majstor.
Oprostite na eventualnom OT-u.
@svi ostali, odnosno tema.
Cujem svugdje okolo kako ekipa "kuka". A tako to ide nazalost. Frend si izdvojio tjedan dana da Vistu potjera kako spada da radi i kako mu se to vratilo. Konacno nakon skoro svega kaj je uspio srediti, pretkraj instalira program za programirati mikrokontrolere i kaj bude. Program ne radi. Posljedica, citat : "Meni taj program treba za rad, a i iskreno bezobrazno mi je koliko ovo :beep: prostora zdere, memoriju sam jos nekak sredio, ali ne isplati se. ".