to Blaž: pa vidiš da je stavio Quadro FX 550
to messiah: Manje-više sve je jako fino složeno, nema što, jedino bih ja napravio malu izmjenu i umjesto tog Centuriona 5 stavio Lian Li PC-7 Plus. To je izvrsno kućište, nešto skuplje od Centuriona, ali IMHO isplativa kupovina. Ako se odlučiš za to kućište pazi da uzmeš model s dva 12CM venta (postoji i model s jednim 12cm i jendim 8cm). Ako ništa drugo, barem odi do Linksa i pogledaj ga uživo, slike nisu pravedne prema tom kućištu.
E sad, jedna puno važnija primjedba - nikako ti se ne isplati uzimati tu Quadro FX 550 karticu, bacit ćeš novac uzalud. Ako već želiš Quadro karticu puno više ti se isplati uzeti neku karticu iz 6xxx GeForce serije i soft-moddati je na Quadro - dobit ćeš puno jeftiniju, a puno bržu karticu. Ta 550 stvarno nije ništa posebno i bolje performanse ćeš dobiti s nekom gaming karticom. Ima smisla uzimati jedino puno jače Quadro kartice, a pitanje je kome se (osim jačih 3D studija) islati kupovati grafičke od 20 000kn nadalje. Stvarno ti se ne isplati utući tih 2000kn u 550, bolje te pare uloži u što bolji monitor, a uzmi npr. GeForce 6800 i soft-moddaj ju u Quadro FX 1500. Tako ćeš uštediti pare, dobiti kvalitetniji monitor i bolju grafičku karticu.
Btw. to je baš za CAD ili za arhitekturu (mislim i to je CAD, ali znaš na što mislim)?