Kao što je Aski rekao, umjesto tog Fortrona uzmi Seasonic S12 380W ili S12 430W u Linksu, a što se tiče memorije - defintivno je ostavi, ta memorija je skroz dobra za OC, puno bolja i od nekih dosta skupljih memorija. Moguće ju je fino nafrljiti, a i postaviti dosta niske latencije. Što se tiče diska, preporučujem ti da uzmeš model od 320GB - naime kod tih modela je cijena po GB najpovoljnija, pa su i najisplativiji (a tih 100kn stvarno nije neka razlika). Umjesto P5B Deluxe mogao bi razmisliti i o Intel Bad Axe 2 (no to ne znači da P5B DLX nije jako dobra ploča). Doduše komotno bi mogao uzeti i Gigabyte P965 DS3 koja je poprilično jeftinija (košta oko 850kn), budući da je ploča sasvim ok, a OC potencijal nije nešto lošiji od P5B Deluxe. Ja bih uzeo i neko drugo kućište, no sam vidi što ti više odgovara.
E sad, mogao bi to malo presložiti, pa ići na jeftiniju kombinaciju Gigabyte P965DS3, E4300 / E6300 i Kingmax 667MHz, na čemu bi uštedio oko 1200kn - te novce bi moga raspodijeliti za bolju grafičku i bolji monitor (IMHO najvažnije u ovom slučaju - taj Sasmung stvarno nije nešto, prosječan TN monitor, a za malo više love možeš dobiti bolji monitor). Takvom preraspodjelom kompnenata ne bi izgubio ništa značajno - u svakodnevnom radu ne bi primjetio razliku, a igrice bi se bolje vrtile (eventualno bi mogao ostaviti Super Talent CL5 budući da je memorija stvarno dosta bolja od Kingmaxa). No, kako god bilo, ja bih ti u svakom slučaju savjetovao da se malo istegneš za monitor, budući da je to komponenta s kojom si u izravnom dodiru svo vrijeme korištenja računala, a lako će potrajati ovu konfiguraciju, sljedeću koju uzmeš, pa možda i onu nakon nje (ovisno o brzini mijenjanja - računaj da će ti bez problema potrajati preko 5 godina).