Tema: Žderonje
View Single Post
Staro 13.11.2003., 16:32   #522
mitzek
Prigorec po defaultu
Moj komp

mitzek's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Talking heheheheeh

Citiraj:
Originally posted by Paske
Jebo ti pas mater Marac - kak je to lepa slikica

Vidil sam mališana na Infu - lijep ko slika i još 2 puta toliko guba. De reči, kaj imaš unutra, spluni pes ti kosti grizel. Da mogu pizdit doma kak je moje kučište fuj veliko i grdo, za razliku od tvojeg .

Micek - stari moj, reko je RAK da je gadno i da se s pesom grizeš, ali da ideš k punici, pa to je stvarno gadno. Samo fakat .... niko nema kobase i gemišt ko Tast

P.S. Marac nemoj mi se uvrijediti na pas mater - to je samo zavist
da joj sused mater ,rekla je punica za moju....kaj ona spelava?
ak coveka ne nahranis nije ni za delat ni za je..at!!!jebes zeta kaj mi ga veter odnese,nis ispod stotke ne priznam!!! :clap: joooj punica,sunce moje!!!same joj reci!!a onda joj je i ostale reference objasnila u 4 oka .....neznam kaj...al znam da je ova moja naglo omeksala i otprla frigidigi...... (valjda joj je rekla stara da bu me kakva mlajsa maznula ak bum mrsavi...valjda misli da me niti jedna nece sa par kilica viska! (dobro sad ...paaaaar,ne? )a meni je sam da me pusti na miru ...da ne talasa niko oko mene i ne dize propuh.....
btw,i ja sam pocel se uklapat u mini pc ludilo...naime..nabavil sam liepe desktop kuciste...sad moram jos prehitit par stvari nutre,sam jen 120 enermax na min i mir bozji....ostatak palim sam kad se bu przilo na dvde i cde....
mitzek je offline   Reply With Quote