View Single Post
Staro 22.02.2007., 13:56   #43
yedwy
Beskorisna bitanga...
Moj komp

yedwy's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Ja nebi nikad ono ispunio, i to ne SAMO zbog probnog roka od 90 dana nego zbog cjelog sastava za životopis...

1. Nema navedene (niti okvirne) plaće nego TI trebaš odrediti plaću koju očekuješ??? To pak znači da će se birati onoga koji najmanje zatraži od eventualno sposobnih a to automatski implicira da će svi za ber 20-30% (pa na više) sniziti svoju pravu vrijednost da bi bili konkurentni...

2. Traži se da odradiš 90 dana probe koji NEĆE bit plaćeni ništa (to je 99% sigurno) jer će u tih 90 dana gledati da se svi iz užeg kruga (onih koji najmanje zatraže) izredaju na poslu da vide ko vrijedi ko ne vrijedi...

3. Komunuikativnost i sklonost timskom radu koju ti sam o sebi pišeš???

4. znanje stranih jezika (kakvo, kojih, certifkati)?

5. Poznavanje rada na računalu? Čega? Kojeg rada? Nema takvoga koji zna SVE aspekte...

6. dosadašnja plaća i radni status? Što se to njih tiče?

7. Reference?????? Kakve božije reference za posao servisera računalne opreme bi to neko trabao imati?

Zaključak

Nekom "poznatom" je mjesto već rezevitrano i ovo je samo formalnost da nebi ispalo kako je dobio posao "izravnom pogodbom" jer ovo je kretenizam...

Isto tako glupo kao npr. oni kreteni koji postajo po moj posao i sl mjestima postaju oglas u kojem traže da čovjek barata sa 666 raznih IT tehnologija od kojih barem 3/4 rade istu stvar ali je obligatno poznavanje svih i čudom se čude kako se niko ne javlja...

Zadnje izmijenjeno od: yedwy. 22.02.2007. u 15:17.
yedwy je offline   Reply With Quote