Citiraj:
Autor AuX
ma zasto se nervirati  njabolje da se ova tema zatvori do izlaska prve ozbiljne DX 10 igre a ako do onda R600 ne izade onda se mozemo ozbiljno zaliti. iovako posto nema dx10 igara g80 i nema bas neku jako veliku svrhu. tako da ja nebi kupio i da imam para (ako mi je nako da onda ok : goood : ). kada izadu DX 10 igre onda cu mozda pomisliti na kupovinu jedne od DX 10 grafa do onda ce x1900xt vrtiti sve!
|
Vrtiti ce tvoja grafa i dx10 naslove, ali ovako, što vise ati bude otezo sa izlaskom r600, to ce dulje Nvidia moc drzat cijene g80, a i atiju to neide pod ruku, jer je prisiljen spustati cijene svojih high end kartica ispod cijena jedne 8800 gts sa 320MB rama, ako uzmemo da takva karta kod nas na cestu dođe oko 2500kn, ati mora svoje najjace modele spustit na 2000kn da bi ih uopce mogo prodavat. A ako znamo da je ta najjaca karta jos prije tri mjeseca stajala oko 3500kn, to jer za ati katastrofa.
Nebi volio da na trzistu ostane samo jedna firma za grafe, jer to bi takodjer bila katastrofa za sve nas koji ponekad volimo da zaigramo neku noviju igru.
Sjecate li se samo kako su naglo graf kartice poskupile nestankom 3dfx-a i s3 sa trzista.