Citiraj:
Autor Nebbo
Ajd u svakom slucaju javi rezultate i jel si uspio natjerat na 1T. Ja sam sad isto kupio 2x512mb Corsair XMS 4400 (cini mi se da smo uzeli od istog lika; ti jedan par ja drugi  ) al dok jos nabavim procesor i graficku, proci ce jos vremena. Uglavnom ja imam ovu plocu iz sig-a (DFI LP CFX 3200)... jedva cekam da napokon sve ukomponiram i zapalim pilu...
|
hihihi od igorr-a jel?ram je zakon,ako se eventualno odlucis na prodaju imaj me u vidu: lol2 :,mislim da bi se uz dobar proc to dalo i s 4 sticka tjerat blizu DDR600 uz dobar mem kontroler na procu

(igor je drzao na 550)..........bas super kaj imas DFI-jevku ali CFX.Budemo usporedili rezultate kad sklopis komp,cisto usporedbe radi ATI-NF4 Chipset.Jedino ti fali HR-05SLI na NB-u.Ne znam kakavu je NB zujalicu DFI stavio na tvoju plochu,al moja je dobila zamjenu drugi dan jer je zvuchala kao cirkular kad bi se NB ugrijao: hitthewa.......e da,moj par voli malo vishe juice-a......najbolje rezultate mi daje na 2.9V,ali taj podatak uzmi sa rezervom jer mislim da moja ploca lagano undervolta......
cheerz