Citiraj:
Autor Router
previse velicate tog benqa 1650 u nebesa , imao sam 3 benqa i jos jednog imam i sljedeca prza mi ne bu benq ziher , odnosno nikad vise u moj komp .
nisam imao 1650 ali ga ima jedan kolega i znam da citanjem nije odusevljem .
|
Da citiram sam sebe: "Svaka prža ima svoga kupca, svaki kupac svoje specifične potrebe, svaki brand ima boljih i lošijih modela, svaki model boljih i lošijih primjeraka... i za svaki model prže može se naći barem 100 ljudi koji će po njoj pljuvati, i 100 koji će ju dizati u nebesa..."
Kolega Router ima pravo, meni se isto čini da se BenQ prže (1620, 1640, 1650 i 1655) ponekad malo previše veličaju, ali mora se uzeti u obzir da su u svoje vrijeme (a ono je prošlo) postavile all-round standarde koji do danas nisu dosegnuti. OK, LG prži brže, LiteOn ima sve bivše BenQ tehnologije (SmartBurn, WOPC, QScan, TestWrite...), LG, Pioneer, Plextor snimaju često kvalitetnije, LiteOn, Plextor, Samsung, NEC, Pioneer skeniraju kvalitetu, neki modeli čitaju brže, LiteOn zuji još više (: goood : )... U svemu su BenQ snimači nadmašeni, ali još uvijek nitko to nije uspio strpati u jedan uređaj. Uh, šta bih dao da LG skenira kvalitetu, a ne bi bila loša ni nekakva self-learning tehnologija...