Citiraj:
Autor morph
to je jednostavno dio kapitalističkog društva...
|
Istina. Bilo je samo pitanje vremena. I to je samo početak. Sljedeće će biti osiguranje, koje je isto potpuni ekstrem. Za razliku od Amera (isto ekstremi) gdje ti država ništa ne plača za osiguranje.
Problem sa kapacitetima će se riješit na upravo ovaj način, poskupljenjem : lol2 : koje li ironije. : hitthewa
Neka me netko ispravi ako sam u krivu, mislim da je Frankfurt, grad sa studijem medicine na koji se upiše par tisuća studenata, jer nema upisnog praga. Samo moraš platit. Na drugu godinu dospije 200 studenata, pa tko ima love može ponavljat i 3 godine prvu godinu. : bonker :
Ono što muči naš sustav visokog obrazovanja je preslaba motivacija studenata što rezultira dugom apsolventurom. Te atribucijske pogreške tipa: ma profesor... Na ovaj način bi se i to moglo promijeniti. U Kanadi te sustav tjera na sličan način da diplomiraš što prije. Tko dulje studira, više plača. Negdje se morao napraviti rez. I napravio se na uzoru velikih, USPJEŠNIH, društva. Nismo mogli promijeniti sve profesore (svi su loši), pa zato mijenjaju drugu stranu - nas studente.
Možda nije naj sretniji post za postat ovo ali OT

rije par dana sam dao zadnji ispit (54.), nakon pet i pol godina studiranja. Sad sam malo došao sebi nakon