Citiraj:
Autor mrga
Često moram kopirati ili prebacivati mase fajlova, i uvijek mi se dogodi da stavim kopiranje, odem na kavu, vratim se za dva sata a ovaj tek negdje ne početku kopiranja, izbacio poruku 'do you want to overwite file...' i čeka. Dakle, treba mi program s kojim bih mogao kopirati masu fajlova, al da on unaprijed prerošta foldere u koje kopiram i da mi odmah javi te moguće greške i da mu odmah na početku kažem koje želim zamijeniti a koje ne i kad se vratim s kave da je sve gotovo : goood :: lol2 :
Ima li štogod takvog? : stoopid
|
Ja bih ti skrenuo pažnju na dva programa, posve suprotnih karakteristika, a koji još nisu spomenuti:
- za ljubitelje command prompta, batchiranja i inog:
Robocopy XP, utility od Microsofta. Nema što nema, milion opcija, treba ti tjedan dana da proučiš tutorial i shvatiš koliko je program moćan. Npr. ako se destination računalo skine s mreže, robocopy može čekati (podesivo) dok se opet ne pojavi.
Problemčić je što dolazi unutar Windows Server 2003 Resource Kit Tools, skineš ga
odavde ili se obratiš osobi koja ga već ima.
Drugi MS tool ima GUI i vrlo je jednostavan, ali zapravo moćan.
Zove se
SyncToy v.1.4 i ukoliko se nađeš u nekoliko opcija sinkronizacije koje se nude, odličan je alat.