Citiraj:
Autor Router
tih 128mb nema ,da ima - jedna bi kod mene kucala .
|
navodno se zasrali silnih reklamacija. a mogu se okladiti da znam sta je - te 128mb se ne vole s default winxp driverima koje instaliraju za nvidiu. slika se sva mrlja. cim stavis normalne drivere, verzija nebitna, sve normalno. na visti problem ne postoji koliko sam vidio. ova 256mb verzija isto tako nema tog problema ili barem se meni nije pojavio neki dan kod reinstalacije iako sam ovaj put bio pametniji pa odmah stavio normalne drivere cim su se prvi put bootali pa bas i nije bilo prilike previse da se pokaze. ako je stvarno to u pitanju i ako su vratili gomilu ispravnih kartica uvozniku to bi mogla biti smrt galaxya u optimumu. a ta ideja mi se bas i ne svidja, taman sam se navikao na brzo i jeftino i cekam gf8 seriju
sto se tice AGP verzije IMO to je totalno neisplativo. osim sto su kartice skuplje u startu agp je klinicki mrtav. voli bi reci da postoji dobra alternativa na trzistu polovnjaka ali osim neke jako povoljne 6600GT rekao bi da nema. a izgleda da cemo prije svi osobno upoznat uskrsnog zeca nego vidjet jeftinu polovnu 6600GT. tako da je pametnije rijesiti se svega dok vrijedi i uzet nesto PCIe, cak je i soc nebitan. recimo asrock klasa 939 (cisto memorije radi) i neki athlon 3K+ polovni se nadju i za 500kn, bilo koji socA proc da imas i plocu neces prodati ispod 300/350 zbog prilicno blesavog trzista. odbijemo ovo sto bi se dalo za skuplju AGP graficku i presli smo na PCIe u dva kratka koraka