Pozdrav svima. Ovako...
Citiraj:
Autor Farooq
Samo kratko pitanjce, sto bi bio "panel lottery"?Buduci da mi je 2007WFP jedan od monitora koje sam si napikirao (ili 2407WFP ako budem isao na vecu dijagonalu).
|
To ti je ono kad ne znas dal ces dobit s-ips ili pva matricu ako se odlucis za della 2007wfp. A svi se slazu da je s-ips bolja, posebno sto se tice vjernosti boja (sto je najvaznije onima koji se bave grafikom).
Eto, a sad moje pitanje ili vise njih zapravo. Daklem, pitao bih vlasnika topika jel obo spomenutog della i ako jest, sto je dobio? Ips ili pva?
Ja osobno, nakon nekoliko dana proucavanja po netu i forumima kojekakvim, vise ne znam sto ucinit!?? : hitthewa Citam toliko o toj lutriji i razocaranim i bijesnim kupcima a onda naletim na podatak da se u Europi prodaju trenutno samo oni sa s-ips matricom (radjeni u Ceskoj). Jel to istina, ima li ko informaciju odn. jel uopce tko kod nas dobio onoga sa pva matricom?
I jos nesto, jel ima u Kodeksa
ikakva mogucnost da se zatrazi bas s-ips odn. da se zamjeni ako (iz bilo kojeg razloga) nisam zadovoljan njime?? Jer stvarno ne bi volio riskirat (ipak to nije mala lova).