View Single Post
Staro 19.02.2007., 21:42   #28
nemogu
Registered User

Datum registracije: Feb 2007
Pozdrav svima. Ovako...
Citiraj:
Autor Farooq Pregled postova
Samo kratko pitanjce, sto bi bio "panel lottery"?Buduci da mi je 2007WFP jedan od monitora koje sam si napikirao (ili 2407WFP ako budem isao na vecu dijagonalu).
To ti je ono kad ne znas dal ces dobit s-ips ili pva matricu ako se odlucis za della 2007wfp. A svi se slazu da je s-ips bolja, posebno sto se tice vjernosti boja (sto je najvaznije onima koji se bave grafikom).

Eto, a sad moje pitanje ili vise njih zapravo. Daklem, pitao bih vlasnika topika jel obo spomenutog della i ako jest, sto je dobio? Ips ili pva?
Ja osobno, nakon nekoliko dana proucavanja po netu i forumima kojekakvim, vise ne znam sto ucinit!?? : hitthewa Citam toliko o toj lutriji i razocaranim i bijesnim kupcima a onda naletim na podatak da se u Europi prodaju trenutno samo oni sa s-ips matricom (radjeni u Ceskoj). Jel to istina, ima li ko informaciju odn. jel uopce tko kod nas dobio onoga sa pva matricom?
I jos nesto, jel ima u Kodeksa ikakva mogucnost da se zatrazi bas s-ips odn. da se zamjeni ako (iz bilo kojeg razloga) nisam zadovoljan njime?? Jer stvarno ne bi volio riskirat (ipak to nije mala lova).