View Single Post
Staro 19.02.2007., 21:34   #238
beroland
to te ja pitam
Moj komp

beroland's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Citiraj:
Autor Girrari Pregled postova
Meni je ista situacija i da, imam Zone alarm. Jedino kaj je meni ADSL modem spojen preko USB-a, a mrežna mi je u my connections na disabled, ali mi isto nakon kaj se pojavi background, taskbar sa satom i ikone na desktopu treba neko vrijeme da mi se loadaju neke ikonu (uključujući i mrežu tj. ADSL) u trayu.
Ja sam za Zone Alrmom primjetio da se ponekada (ali samo ponekad, nema pravila) malo zablesira, ali samo se zone alarm zablesira na nekic cca 30 sekundi do 1 minuta dok windoze i druge aolikacije rade bez problema. Pod tim zablesira, mislim na to da sve radi normalno (windowsi, svi ostali softveri) a i zone alarm radi samo što ne uspijeva u potpunosti prikazat zone alarm Control Center. Nakon tridesetak sekundi se i taj Control Center od zone alarma uredno prikaže. Nisam još dokučio u čemu je kvaka.

Citiraj:
Autor BLOOD24 Pregled postova
Nemam zone alarm.frisko sam instalirao windowse.skuzio sam da ako mi je iskljucen modem onda nemoram nis cekat jer mi samo izbaci da mi je mreza disejblana u taskbaru.cekam da mi se ucitaju windowsi i tek onda upalim modem i sljaka ali je iritirajuce stalno palit i gasit modem.
Hmm, ne znam točno što bi moglo biti. Možda netko drugi bude ti što pametnije mogao reći.

beroland je offline   Reply With Quote