Dakle otovoriti Main Topic pod imenom Memorije aka RAM;eto ajmo reć slično kao na Linksu...
Imamo main topice za procesore,i to 2 komada,i Intel i AMD,dok recimo bilo bi dosta i Procesori,pa onda unutra 2 podtopica,kao na Tržici recimo Kupnja/Prodaja staviti AMD i Intel.
Također imamo isto tako i za Grafe,ima topic NVidia a ima i ATI - čisto primjera radi kao na linksovom forumu može pod recimo grafičke.
No dobro,neka to ostane kako je,samo još da se nadoda.
Nama su matične i ram i sve pod Overclocking,malo blesavo...pa molim admine ako imaju volje i želje malo da se potrude i dodatno to organiziraju.
Dakle RAM main topic svakako,unutra recimo DDR i DDR2 podteme,te možda ubaciti i topic matične...?
Svakako bi nam to dobrodošlo.
Evo konkretno tražim na Tražilici od forumu rezultate za OC i komentare za Kingmax 667 1Gb...rezultati pretrage- katastrofa i skoro ništa,a tražilica radi dobro. Doduše tražio sam samo naslove tema,a ne i postove,ali opet nije to to kad je sve svuda a pomalo razbacano...nego eto da u DDR2 podtopicu recimo ima Kingmax 667 - rezultati,dojmovi,pa tako za Ballistix,pa za Crucial threadovi,sve fino na jednom mjestu i maximalno pregledno.
Možda nema dosta admina ni ovako;ja se kao (ne)kompetentan sigurno ne nudim da administriram to,općenito a i iz više razloga...ali da bi to trebalo i da bi dobro došlo...a nemaaaa : stoopid : bonker :
Molim sve koji me podržavaju da napišu ovdje kakav post,makar samo "slažem se..."...ccc...hvala.
EDIT : Poboljšajmo naš forum zajedničkim snagama!