View Single Post
Staro 19.02.2007., 17:49   #32
s56k
Guest

s56k's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
mozda ali 6200 je ipak pila naspram 5200, imao sam svojevremeno obje u stroju i znam sta pricam. 6200 sam imao prije ove trenutne kartice, osla je sa starom kantom na prodaju i vrtila mi je sve. istina ne na high i ova galaxy 7300GT se ne moze usporedjivati s njom jer s ovom na 1024 sve leti na high postavkama dok je s 6200 ipak prije sve bilo na low ali s obzirom na cijenu za koju mozes naci te kartice uvijek su dobar izbor. pogotovo sto za razliku od fx-ica radi sa shaderima bez da krepava.
naravno da su ljudi pod utjecajem svih reviewa top kartica koje citaju (ja sam to rijesio tako da uopce vise ne citam informaticke casopise ) i uvijek pljuju po low end karticama ali za nekoga tko nema previse love (moja kategorija) 6200 je uvijek bila dobar izbor. cak i danas ako je netko bas zagrizao za ostanak na AGPu i naleti na povoljan polovnjak.
zato price poput one s kojom je zapoceo ovaj thread o gf4ti vs lowend danasnjice nemaju nikakvog smisla. legende umiru brze nego ikad. ja sam to najbolje vidio sada kada sam ubo lowend gf7 serije i svojim ocima vidio kako jede 6600GT, mozda midend gf6 serije ali svakako najpopularniju karticu u nasim krajevima svojevremeno koja je kostala nova 3x vise od cijene ove nove.
citam neke najave na netu i dok svi svrsavaju na 8800gtx ja vec vidim da ce mi iduca kartica biti galaxy 8300gt
s56k je offline   Reply With Quote