Tema: Info 2003
View Single Post
Staro 11.11.2003., 23:50   #94
Paske
Ekspert iz sjene ...
Moj komp

Paske's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Originally posted by Horza
ne znam kak ti cyb, ali ja pod b4b dane podrazumjevam da nema gamera, da nema prodaje komponenti i takvih điđi... i to je i bilo. al ok. ajd malo mojih dojmova:
bio sam kratko (od 9 do 12) i još nisu svi štandovi bili postavljeni. Prvi dojam nakon prolaska svega: veliko smanjenje gluposti koje tam ne spadaju (mobiteli, linije, knjižare...), povećanje software-a (to me zanimalo i puno je POS appzz-a). Nije bilo Msan-a, Ve-Mila, Seso-a i fakat su mi falili, ali su bili Microline (svaka čast dobro su postavili štand, pozdrav Milanu), HgSpot (fino sređen štand, super hostese)...
VIP ima odlično uređen paviljon (čak su poasfaltirali teren za košaricu), dobar light show (makar je bio isključen) i u subotu će tamo biti OGROMNI party. Super su im hostese. Cronet ima također cijeli paviljon, ali nije ni do gležnja VIP-u - hostese (iako jako zgodne) su furale trenirke (WTF :confused: )
Posebno mi se svidio HULK (Hrvatska Udruga Linux Korisnika)... guba majice.
Nagradu za najbolje odjevene hostese za sada dajem Siemensu (kao i uvijek), za najbolje hostese za sada VIP-u.
pozdrav hostesama oko Oracle štanda.

OGROMNO FUJ cijenama prostora na velesajmu. oni su krivi zbog slabe posjećenosti i praznog velesajma. jako su neljubazni (ne odgovaraju na mailove) i mislim da organizaciji sajma treba jedan veliki ŠAMAR !!!

napomenica: ovo je osvrt na prvih 3 sata info-a... to je b4b day i nemam pojma kako će biti dalje, no pretpostavljam bolje nego prethodne dvije godine, a lošije nego 2 prije toga. ponovni posjet planiram za petak poslije posla, a možda navratim i u subotu na VIP. I još jednom pohvala hostesama... bolje su i od onih na prošlom auto showu !
Gleč ... morti mi nismo bili na istom sajmu .... morti

Hostese - primjetil i to je to.

Kaj se ima za pogledat:

Melcomp - vitrina s hardverajem - niš posebno niti pametno.
Feniks - 2 dobra kučišta za server - RAK dobil " woody " na pol razgledavanja istih, ja se razoćaral kaj to ni za moju kantu ( čitaj džep )

Ostatak Info-a je jad i čemer. Da sam moral platiti 40 Kn ulaznicu jeba* bi mater organizatoru, ovak sem z RAK-om i pajdašem pil pivu i zaključil da poćinjem skupljati 1,5 k Eura za Hannover 2004 - pa kud puklo da puklo, a vi se patite na " Info " sajmu
Paske je offline   Reply With Quote