View Single Post
Staro 19.02.2007., 00:23   #626
Milentije
Adrenaline junkie
Moj komp

Milentije's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
ZeCom je u pitanju.

Ulazim ja sa frendom u radnju kad tamo neka baba radi (inace gazdina mater).

J: Ja
F: Frend
B: Baba

J,F: Dobar dan.
B: Dobar dan.
J: Trebao bih malo više informacija (frend kupuje komp pa gledamo cijene u gradu).
B: Ma samo rec' ti šta tre'aš.
J: AMD Athlon 3600+ AM2 soket.
B: (Sva s***an gleda u mene ko da sam trazio ko zna šta) Mi imamo samo Intelove i Sepronove (bez ***enog slova M) procesore. AMD ne držimo.
J,F:: stoopid
B: Napiši ti na papir šta ti treba ba kad dojde serviser (njen prepametni sin inace gazda firme) on će to pogledat pa će ti javit.
J: Zanima me cijena 7600GT grafičke kartice po mogućnosti da je leadtek proizvođač.
B: (Opet onaj izgubljeni pogled) Mi nismo do sada imali takve. Imamo grafičku karticu 128 za 90KM i 256 ona je mlo bolja ali i skuplja, dođe malo manje od 200KM.
J,F: : stoopid Doviđenja.

Par sedmica prije toga ulazim ja u istu firmu i ista baba radi.

J: Trebao bih bilo kakvu PCI grafičku karticu. Samo da je ispravna i da radi kako treba.
B: Imamo ove ovde grafičke kartice i pokazuje na Radeon9200,FX5200 i jos neku koju nisam bas najbolje vidio. (To su inače grafičke kartice koje su vrh vrhova za naše lokalne prodavce)
J: Ali meni treba PCI grafička kartica, to su AGP kartice.
B: (Opet onaj teleći pogled) Pa to je sve što sad imamo, ali dođi iza nedelje jer će nam tada doći nove grafičke kartice.
J: Doviđenja.

Pa se sad vidite kakvi sve rade u IT Shopovima.