Evo, jučer sam otišao u ve mil i uzeo ovo
INTEL
Gigabyte 965P-DS3P, s775, i965P (-DS3 nemaju i nece uopce dolazit)
C2 Duo E6300 BOX, 2×1.86GHz, 1066MHz
DDR2 1GB PC5300 (667MHz) Kingmax x2 kom
Leadtek 7900GS TDH
Danas po podne sam krenuo to složiti i sve je bilo ok
Upalim komp, poštelam bios save and exit!
Pošto imam win xp instaliran na hdd-u mislio sam samo u safe mode obrisati sve stare drivere i instalirati nove.
Dodjem do izbornika odaberem safe mode i kad se trebali pojaviti win monitor se ugasio kao da nema signala!!!!
U tom trenutku cooler na grafi se počne vrtiti na max brzini, komp tj. hdd dalje normalno rade i po radu čujem da se dižu windowsi!
Resetiram komp i idem normalno u win bez F8
Sve se uredno očita te se opet u trenutku kada bios odvrti svoje te bi se trebala pojaviti slika prozora kada se dižu win opet cooler na grafi se počne vrtiti na max brzini te se monitor isključi kao da nema signala iz grafičke.
LUD KO PAS!!!!
Otiđem frendu u igraonu posuditi grafičku!
Stavim u nutra i sve uredno dela
normalni win, safe mode delaju ko vurica!!!!
Stavim opet novu te pokrenem xp instalaciju i opet sve kaj se odvija u tzv. dos modu je radilo, ali kad je trebal doći na monitor prvi izbornik u boji opet nestane signal, a sve ostalo normalno dela!!!!!
BEMTI!!!!!
Očito je grafa u K....!!!!
Napajanje imam chieftec 450W staro 3mj.!
Probao sam i podignuti win sa minimalnim brojem potrošaća pa sam ostavio samo neophodne: proc hdd i grafa, tako da nemoguće da nemam dosta struje!
Kaj da im sutra odpeljam cijeli komp ili samo grafičku?
Malo mi je nezgodno nosit cijelo kučište al si mislim da mi nebi kaj tam prigovarali da sam nešto krivo spojio i na kraju ispo ja kriv!!!!
I sa sobom obavezno uzimam sjekiru klase 5kg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dal ste bili kad u ovakvoj situaciji?
Kako da se tamo postavim, da me ne izigraju?
Dal imam pravo na novu komponentu pošto grafa uopće nije ni proradila ili me mogu natezati za nosi i reči da sve ostavim kod njih, pa da ih nazovem za 10ak dana kada budu istestirali karticu ili cijelu konfiguraciju?
Danas sam izgubio 5kila, 8 godina života i 7900metara živaca!!!!