View Single Post
Staro 18.02.2007., 21:19   #27
technix
Registered User

technix's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Citiraj:
Autor Zynaps Pregled postova
Ajmo ispocetka, pored mx51x serije, x-7xx serije, razer-ovih miseva, ms explorera 3.0, mx400 nema sta trazit. Koje si miseve dosad probao, naravno nekoliko dana bar, a ne 5 minuta? Ako uzmes x-718f (manje od 150kn) zanima me kakav ce ti biti u usporedbi sa mx400 (oko 260kn).
Koje sam miševe probao? jel se ti hoćeš prepucavat sad sa mnom ili želiš dokazati kako ja nisam kompetentan ocijeniti jedan miš? Pretpostavit ću da te zanima informativno pa ću ti odgovoriti.. Trenutno posjedujem samo 3 miša: mx400, ms explorer 4.0 (žešće govno - ni do koljena logitechu), genius optikaner neki. Miševi koje sam imao prije ovih (duže od 5 min.): Razer diamondback, Trust Gamer GM-4200, Logi mx510, ms explrr 3.0, Genius ergo, mx1000, creative 5000, logitechi i ms raznorazni stariji modeli.. pa da skratim, imam pametnijeg posla trenutno.
btw. nisam razumio konstataciju "nema šta tražit pored...", za koju svrhu i počijem ukusu nema šta tražiti?
Drago mi je da smatraš kako je tvoj miš jedan od najboljih na svijetu, izgleda super, uživaj u njemu. Pozdrav!
technix je offline   Reply With Quote