Evo vam informacija iz prve ruke .Dakle trazio sam na netu AGP karticu novije generacije koja nije preskupa a koja moze pak pokrenuti i koju novu igru.Kartica koju sam imao prije nje je bila zloglasna GF 5200 Leadtek koju su informaticki casopisi ispljuvali na sva zvona ( i dan danas nemam pojma zasto).Dakle nakon tri godine igranja svih mogucih naslova Dooma 3,COH,Vietconga 2 i svih novih igara naisao sam na igru koju mi moja GF5200 nije mogla zadovoljavajuce pokrenuti Hitman3 .To mi je bio alarm da mi je kartica pri isteku.I sta sad ?Trazio sam gore navedene stvari.Nakon dosta mozganja googlanja naisao sam na Asus 6200 TD 128MB AGP i to u linksu cijena joj je bila 320 kn.I bez puno razmisljanja uzeo sam navedenu karticu .Kako je ova 64 bitna pomalo sam bio skeptican na hajde.Napokon sam je donio kuci
i utaknio na moju Epox-8rda3+plocu.Prvo sto mi je palo na pamet je bilo pokrenuti neku igru i to za za probu uzeo FEAR.I krenulo je ,isprva sam bio malo razocaran jer sam ocekivao drastino povecanje brzine no kasnije sam skuzio da sam trebao pogledati neke druge stavari .Naime igra je drasticno bolje prikazivala neke druge stavari eksplozije ,efekte ,prasinu u igrama itd.Kako sam dalje igrao sve me je vise odusevljavala.Pa sam tako uzeo nadalje Company of heroes također efekti super uz dosta bolju brzinu izvođenja.Danas mislim da nisam pogrijesio da se kartica isplatila te sam poprilico zadovoljan sa ovim proizvodom.E da ona je bazirana na novijem 6200 cipu nv44a koji se ne moze otkljucavati kao njegov prethodnik 6200 sa nv43 cipom.Dakle ne sumljam da je TI 4200 bila pila u svje doba ali smatram da ju je vrijeme pregazilo.Nadam se da sam pomogao
FORCA FIUME