View Single Post
Staro 18.02.2007., 19:56   #74
Zvijerko
Pečurka

Zvijerko's Avatar

Datum registracije: Oct 2003
Citiraj:
Autor jed2i Pregled postova
gle kad se hoces prestrojit das desni
samo jedna traka u kruznom toku je traka za kruzenje
iz svake druge ides na prvom izlazu van

tak ide pravilo
nespretno je ici lijevo i dat desni zmigavac, a ***iga takvo je pravilo i to moram napravit na ispitu
Hehe, morat ću ovo provjeriti kod instruktora i ispitivača koje znam, jer stvarno nikad ovo nisam niti vidio niti čuo (a ne mislim samo na RH), a još manje mi ima smisla.

@Viperus

Mislim da su ove kazne itekako dovoljne za neke kao što sam ja koji radi za 1800 kn mjesečno, samo je stvar u tome da se te kazne kod onih koji ne žele platiti nikad ne naplate. Ali, kazne ne bi trebale biti fiksne, već po tome tko ima kakva primanja pa da vidiš kako ovima s hrpom para ne bi bilo svejedno (naravno, kad bi im se naplatilo). Recimo, jedne godine najveća kazna za prometne prekršaje u Njemačkoj je bila oko milijun eura!!! Mislim da bi se i Todorić dobro počešao po glavi da dobije toliku kaznu i da je mora platiti.

Isto tako, policija ima svoje norme u smislu koliko kazni mora imati za jednu noć. I onda se naši prekrasni i radišni murjaci smjeste negdje gdje mogu na gluposti uvatiti nabrzaka nekoliko naivaca i onda ostatak radnog vremena provede u birtiji. Naša policija je sve samo ne zlatna i dok ih je ovakvih nije potreban niti jedan jedini više, a dok nam je pravosuđe kakvo je kazne nisu potrebne veće

EDIT: Baš sam sad malo popričao sa svojim bivšim instruktorom i samo se nasmijao na ovo s lijevim žmigavcem u kružnom toku i rekao da je to glupost i da ne postoji takvo prometno pravilo
Gainward Phantom GTX760
250 GB Samsung Evo Basic SSD
XFX XTR 650W
Silencio 650
Zvijerko je offline   Reply With Quote