Citiraj:
Autor Voki
čekaj malo...opet pretjerujete!
Ajd kad ste svi tako pametni recite vi meni koje su latencije neke ljeve memorije a imaš ih neznamnisam koliko vrsta??
@Matesonik
zamisli da imaš na raspolaganju preko 4,5k artikala i dođe ti neki frajerčić i pita koliko mikrona ima bogznakoji proc??
lako ti je se kurčit kad recimo naučiš da je bubam, GPU 9600 pro 400mhz (što možda i nije, neznam) i sad dodjes u dućan i govoriš kako je trgovac glup što to nezna??
************ Glup sam što psujem.
kad ti budeš naučio koliko mikrona ima svaki proc koji imaš na ponudi ili kolike su latencije svake memorije koje imaš u ponudi i kada naučiš koliki je ***eni GPU od svake ***ene grafe koju imaš u ***enoj ponudi onda dodji tu kod neupućenih u prodaju i seri njima...
e da... još uz to sve nauči oko 4000 artikala onako površno i osnovno objasnit.
naučit ćeš ****c! *******************************
|
pa nemora znati sve živo , ali barem neke osnove bi trebao znati.
npr razliku između dvd-r i dvd+r , tj. barem znati to nije ista stvar. To je isto ko da ti u pekari neznaju razliku između crnog i bijelog kruha. Ako radiš u dućanu koji se specijalizira za nešto , moraš znati barem osnovno.
Baš nedavno mi trebao dvd-DL , (+ ne rade najbolje na PS2) , dućan di inače kupujem dvd-e je u preuređivanju
Odem ja do drugog , kažem "imate li dvd-...."
Žena mi odgovori "
minus što?" u smislu 10
minus 2 = 8. Meni pada mrak na oči, a nema drugog dućana u blizini pa sam joj ja morao objasniti. Naposlijetku , našla je jedan jedini DVD-DL i kaže mi još "izgleda da je ovo cijena starog artikla" , nisu mjenjali cijenu koje 2 god , moral sam ispljunut 48 kn za dvd-dl.
Ja na moru kupovao komp , nešt slabije , tek tolko da mogu starije igrice igrat.
Kupim 9600Pro od neke lijeve tvrtke, instaliram a ono i device manageru mi piše 9550SE. Ja mislio da neka pogreška , reinstaliram , isti vrag , skinem sa neta najnovije drivere , opet isto. Sad idem na službenu stranicu te tvrtke , pogledam sliku njihovog 9600Pro i ne liči na njega uopće , pogledam pod 9550SE , to je taj , nema zabune. Vratim se do tipa i kažem mu da to nije to , nek mi vrati novce ili mi da pravu 9600 , ili ako nema da ću uzeti 9550SE , ali za cijenu 9550SE, a ne za cijenu 9600Pro. Tip mi kaže da ih je prodao već hrpu i da se nitko nije tužio. (mora da su neke budale kupovale, a tip super zarađuje prodavajući 9550 po cijenu 9600) Srećom , vratio mi je novac, a nije mi se dalo tužit ga inspekciji.