Citiraj:
Autor Zvijerko
Moram priznati da ovo s lijevim žmigavcem prvi puta u životu čujem. Mene su učili, a isto sam čuo i od mali milion ljudi iz RH i EU da kad ulaziš u kružni tok ne daješ žmigavac, već samo kad izlaziš.
|
dajes lijevi jer ulazis u kruzni tok
izlaz iz kruznog je desno , zato je potrebno zadrzat lijevi ako ostajes u kruznom toku
Citiraj:
Autor Zvijerko
A posebno mi nije jasno zašto bi davao lijevi žmigavac na ulasku u kružni kad su svi kružni na smjeru udesno?!?!
|
recimo imas kruzni tok s 2 trake
ulazis
u njega s lijevim zmigavcem, zadrzavas ga i kad zelis ic van prebacis na desni, malo je nespretno za izvest al da se ljudi tog pridrzavaju brijem da bi u kruznim tokovima bilo 80% manje nesreca
AKO NE ulazis u kruzni tok, tj ides
krajnjom desnom trakom ne daje se lijevi zmigavac, tj daje se samo desni koji je za prvi izlaz
eto zato ti je to
Citiraj:
Autor Hrvoje xyz
u pravilu , treba.
nema te sile koja ce te kaznit zbog nedavanja , a i meni je blesavo to konkretno pa naravno da imas namjeru uc u rotor ne stojis bezveze tam : hitthewa , al eto , to se moze shvatit kao ulazak u krizanje i da trealo bi dat lijevi zmigavac.
kolko ja znam , netreba bit upaljen cijelo vrijeme dok smo u rotoru.to bi moglo zbunit ljude jos , ko zna , modza se prestrojavas?!
no , to nisam siguran.
pri izlasku s rotora desni.
|
vjerovao ili ne ja sam na svoje oci vidio da je policija kaznila tipa upravo zbog nedavanja lijevog zmigavca
treba bit upaljen jer je frend pao na ispitu iz voznje zbog toga