View Single Post
Staro 18.02.2007., 07:51   #60
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor Zvijerko Pregled postova
Ljude koji se po cesti mile jer ili nisu sigurni ili gledaju nešt sa strane treba maknit sa ceste jer su itekakva prijetnja prometu. Zašt? Zato što netko tko vozi dinamičnije, ali unutar propisanih granica baš i neće čekati da se ovaj odvuče s ceste nakon nekih kilometar-dva. I onda dođe genije koji bi ga najradije preletio i mal se precjeni i evo ti sudara. Taj što je milio po cesti (što je btw isto tako protuzakonito i za to postoji kazna) je fino prošao i naravno da njemu policija neće ništa, a svi ostali će naje... iako je on neposredno krivac nesreće.
neposredni krivac nesreće? baš. 500 m od kuće iz sporedne uličice izletava ispred mene tip s golf jedinicom. niš, zgazim kočnicu i kaj? stari od mog frenda se vozio iza mene i zabije mi se u gepek. i onda stari od frenda objašnjava muriji da nije on kriv nego vozač golfa. moš si mislit. murijak popizdio dok mu je objašnjavo da sam ja, ispred kojeg je golf i izletio, uspio zakočit. a on nije, jer NIJE držao odstojanje. tako da ako neki kripl napravi sudar jer nije uspio na normalnom mjestu preteć morona koji vozi 40, sam si je kriv. btw, znam da je kažnjivo na autocesti vozit manje od 60, za ceste izvan naselja neznam dal je.

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F