View Single Post
Staro 17.02.2007., 23:51   #54
Zvijerko
Pečurka

Zvijerko's Avatar

Datum registracije: Oct 2003
Citiraj:
Autor Isus Pregled postova
Ni 100h ti nije dovoljno. kad izađeš iz Autoškole si zelen i totalno neprirpremljen za bilo kakav cestovni promet. U Autoškoli se vučeš s 30 na sat, nenaučiš pretjecanje, ne naučiš vožnju bržu od tih 30 na sat. čak i na Autocesti se voze sa 60km/h i sad mi reci kakve to vozače stvara? Nikave, ideja s ograničenjem sange auta nije loša, no kao i u svemu trebaju biti i odgovrajuće kontole. Dodatni je problem što Autoškole u dogovoru s ispitivačima najerno ruše ekipu kako bi zaradili tome s emora stati na kraj je rinače je ideja obični lopovluk.
Ako imaš normalnog instruktora nećeš tako voziti. Npr. meni moj instruktor nije dao da vozim iznad dopuštene brzine, ali naravno nije mi dao niti da vozim puno sporije od dopuštene (uvijek se kretala oko dopuštenja). Isto tako, dobro mi je pokazao da to što imam vozačku (ili u tom trenutku, što ću imati) ne znači i da znam super voziti auto i nisam baš pretjerivao u ničem. I danas, vozim ja življe i nerijetko iznad dopuštenja, ali u pravilu izvan naselja jer u naselju stvarno nikad ne znaš kad će ti nešt izletiti.
Gainward Phantom GTX760
250 GB Samsung Evo Basic SSD
XFX XTR 650W
Silencio 650
Zvijerko je offline   Reply With Quote