Citiraj:
Autor Hrvoje xyz
to je vec napravljeno.
stari grad , tam bi jos mogli zabranit , to se slazem.
|
Ma ja bih zabranio prometovanje na cijelom području od stare Branimirove pa do Ilice.
Citiraj:
Autor Hrvoje xyz
ja radim nesto slicno , osjecam se prozvan
av. dubrovnik , tri trake , ova moja se bas vuce.naravno da cu odmaglit u onu praznu , eventualno zaobic ove sporije i opet se modza i vratit u staru traku.
mrzim cekat , ako vidim da se ovi pokraj krecu . ne vidim nis lose u tom.
|
Ok, to je donekle u redu, kada je jedna traka sporija od druge pa se ti prebaciš u drugu. Ali, kad se recimo velikogoričkom vozi 60-70 usljed velike količine prometa i onda mi se nađe neki kreten koji ide cik-cak, pa malo blica iliti brije da igra gta, pa te skoro zakaći. Fuuj. Izać i išamarat.
Također, dva najmrža slučaja u Zagrebu. #1: skretanje lijevo u Aveniju Dubrovnik iz smjera juga iz Većeslava Holjevca. Jedna je traka i uvijek se auta nagomila. I onda se nađe specijalac pa se ubacuje na kraju kolone, a s tim usporava i kolonu te zaustavlja one u njegovoj traci. Fuuj. #2: možda i najmrži. Onaj dio između Selske i Savske, kad se skreće desno na most prema rotoru. Uvijek je gužva, i uvijek se nađe pametnih koji su najpametniji na svijetu pa se ubacuje na kraju kolone. I onda te moli da ga pustiš. Fuuj.
Citiraj:
Autor jed2i
ljudi neznaju koristit rotor(krajnja desna je za prvi izlaz itd....)
|
S ovim se u potpunosti slažem. Ako si u srednjoj traci ti imaš mogućnost izlaska iz rotora, ali uvijek se treba paziti - ima ih koji u krajnjoj desnoj prođu ravno.
Što se tiče poskupljenja autoškola: dovoljno je samo čuti izjavu nekog predstavnika: "pa mi u svakoj autoškoli imamo po jednu učionicu, koja je popunjena samo 5% - to netko mora platiti..." To vam sve govori. Isto kao i onaj kreten što obrazlaže poskupljenje plina: "ima puno više točionica", pa je to razlog. Fuuj.